Vind uw klacht


Artrose, sportblessure of andere bewegingsklacht? Andere problemen?

Wij helpen u met uw klacht!

Hals-, nek orthesen, -brace

Een hals-, nekorthese (of halskraag) ondersteunt, stabiliseert en/of immobiliseert je nek, bijvoorbeeld na een whiplash of nekhernia.

Bij een nekhernia is het noodzakelijk dat de nek zo min mogelijk beweegt (immobiliseren). Hiervoor wordt meestal een stevigere orthese gebruikt. Zachte halsbraces gebruiken we bij bewegingsonrust van de nek en bij een whiplash bijvoorbeeld.

Een whiplash is een letsel aan de nek en/of rug ten gevolge van een ongeval of andere plotselinge gebeurtenis waarbij het hoofd krachtig voor en achteruit bewogen is. Het is dan belangrijk dat de nek niet te veel beweegt. Een zachte hals brace kan dat extra stukje rust aan de nek geven.

Onze orthopedisch technici kijken tijdens de intake welk type halskraag het beste bij je past, als het nodig is overleggen we met de behandeld arts of specialist. Wij leveren zowel anatomisch gevormd maatwerk als confectie halskragen. In diverse materialen van zachtschuim tot de hardere braces. Met ondersteunende of juist corrigerende werking voor de halswervels.

 

  • Fixeren

  • Stabiliseren

  • Ontlasten

Maak een afspraak bij ons

Bereikbaarheid van 08.30 tot 17:00 uur

11 locaties in Nederland

U kunt direct geholpen worden met een hulpmiddel uit ons grote assortiment

Verhage orthopedie

Wij zijn een SEMH gecertificeerd Orthopedisch Technisch bedrijf. In veel gevallen kunt u direct worden geholpen met een hulpmiddel uit ons grote assortiment.

Heeft u een klacht of opmerking? Klachtenformulier NVOS/Orthobanda Leveringsvoorwaarden                        

Behandeling voor