Vind uw klacht


Artrose, sportblessure of andere bewegingsklacht? Andere problemen?

Wij helpen u met uw klacht!

Ortheses

Een orthese is een afneembaar hulpmiddel dat om een deel van je lichaam zit en dit deel ondersteunt. Een orthese gebruiken we wanneer er een standsafwijking of abnormale beweeglijkheid van gewrichten, of van de wervelkolom, is. De orthese ondersteunt of corrigeert. Daarnaast kan een orthese ook stabiliseren en ontlasten. Voorbeelden van orthese zijn: polsspalkjes, beenbeugels, korsetten en halskragen.

Onze orthopedische technologen zijn innovatief en zoeken samen met jou naar het type orthese dat bij je past. Uitvoering, uiterlijk en kleur komen hierbij ook aan bod. Wij vinden dat erg belangrijk, want nu je een orthese gaat dragen, is je lichamelijke beperking extra zichtbaar voor de buitenwereld.

Maatwerk en confectie

Wij leveren ortheses in zowel maatwerk als confectie of semiconfectie. Voor elke ledemaat is een orthese te bestellen. Mocht een confectieorthese niet volstaan, omdat deze bijvoorbeeld niet voldoende correctie of steun geeft, dan meten wij een maatwerkorthese aan.

Lees meer over maatwerk

Maak een afspraak bij ons

Bereikbaarheid van 08.30 tot 17:00 uur

11 locaties in Nederland

U kunt direct geholpen worden met een hulpmiddel uit ons grote assortiment

Verhage orthopedie

Wij zijn een SEMH gecertificeerd Orthopedisch Technisch bedrijf. In veel gevallen kunt u direct worden geholpen met een hulpmiddel uit ons grote assortiment.

Heeft u een klacht of opmerking? Klachtenformulier NVOS/Orthobanda Leveringsvoorwaarden                        

Behandeling voor