Vind uw klacht


Artrose, sportblessure of andere bewegingsklacht? Andere problemen?

Wij helpen u met uw klacht!

Prothese

Een prothese is de technische naam voor een op maat gemaakt hulpmiddel dat de functie van een missend of geamputeerd lichaamsdeel vervangt. Maar je kunt natuurlijk ook om cosmetische redenen voor een prothese kiezen. Voorbeelden van een prothese zijn: een kunstbeen, kunstvoet, kunstarm of kunsthand.

Jouw wensen zijn onze uitdaging
Een ingrijpende gebeurtenis als een amputatie heeft veel invloed op je leven. Onze specialisten doen er dan ook alles aan om je leven te verbeteren met behulp van de juiste prothese. Het is niet alleen van belang dat de prothese een functie herstelt, het moet u ook een goed gevoel geven. Wij zorgen ervoor dat de hele procedure op een zo aangenaam mogelijke manier verloopt.

Onze orthopedisch technologen maken prothesen van moderne materialen en gebruiken de nieuwste technieken. Het soort materiaal en de technieken die we gebruiken hangt van een aantal factoren af. Moet er bijvoorbeeld een gewrichtsmechanisme in de prothese? En op welke plek wordt de prothese straks bevestigd? Maar veel belangrijk is wat jij allemaal moet én wil kunnen met je prothese. Een prothese wordt dus altijd speciaal op maat gemaakt. Jouw wensen en omstandigheden zijn het uitgangspunt voor ons advies.

Maak een afspraak bij ons

Bereikbaarheid van 08.30 tot 17:00 uur

11 locaties in Nederland

U kunt direct geholpen worden met een hulpmiddel uit ons grote assortiment

Verhage orthopedie

Wij zijn een SEMH gecertificeerd Orthopedisch Technisch bedrijf. In veel gevallen kunt u direct worden geholpen met een hulpmiddel uit ons grote assortiment.

Heeft u een klacht of opmerking? Klachtenformulier NVOS/Orthobanda Leveringsvoorwaarden                        

Behandeling voor