Vind uw klacht


Artrose, sportblessure of andere bewegingsklacht? Andere problemen?

Wij helpen u met uw klacht!

Vinger-, hand- of polsorthese, brace

Het is ontzettend hinderlijk als je door pijn of ongemak je handen niet goed kunt gebruiken. Of als je door een verstuiking of kneuzing juist rust nodig hebt. Je vingers, handen en polsen gebruik je de hele dag. Een vinger-, hand-, polsorthese biedt de oplossing.
Verhage Orthopedie levert alle soorten vinger-, hand- en pols ortheses. Braces die de hand of pols in rust houdt na een ongeval of trauma, een hulpbrace bij de ziekte ALS en ondersteunende braces bij artrose of het syndroom van Ehlers Danlos. Al onze braces zijn anatomisch gevormd, functioneel ondersteunend en good looking.

De hand is bestaat uit een groot aantal botjes, spieren, pezen en gewrichtsbanden op een relatief kleine oppervlak. Handen hebben het vaak zwaar te verduren, denk maar eens aan het gewicht van je boodschappen. Dit maakt de hand complex. Door onze goede contacten, en de mogelijkheid te overleggen met diverse handtherapeuten, kunnen wij je ook op dit gebied goed ondersteunen en adviseren.

Artrose in de hand
Een artrosehand, -duim of -vinger kan goed gebaad zijn bij het dragen van een orthese. Vaak kan dit met een ondersteunende pols- handbrace maar ook het dragen van een kleinere CMC-duimspalk biedt mogelijk de oplossing. Welke brace het best geschikt is, hangt af van je leeftijd en je mobiliteit.

Preventief gebruik tijdens sport
Hand-, polsorthesen worden ook preventief gebruikt in de sport. Een zwak polsgewricht kan ondersteuning en bescherming gebruiken tijdens hockeyen, mountainbiken of volleyballen. Deze ondersteunende braces of orthesen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar.

 

  • Functioneren

  • Dagelijkse ondersteuning

  • Zelfstandigheid

Maak een afspraak bij ons

Bereikbaarheid van 08.30 tot 17:00 uur

11 locaties in Nederland

U kunt direct geholpen worden met een hulpmiddel uit ons grote assortiment

Verhage orthopedie

Wij zijn een SEMH gecertificeerd Orthopedisch Technisch bedrijf. In veel gevallen kunt u direct worden geholpen met een hulpmiddel uit ons grote assortiment.

Heeft u een klacht of opmerking? Klachtenformulier NVOS/Orthobanda Leveringsvoorwaarden                        

Behandeling voor