Over Verhage orthopedie

Verhage orthopedie

  • Direct overleg met specialist op locatie
  • Geen wachttijden voor afspraak
  • Eén aanspreekpunt

Verhage Orthopedie is een SEMH gecertificeerd Orthopedisch Technisch bedrijf. Wij helpen u graag op weg naar de juiste stap. Samen met u en ons unieke stappenplan kunnen we een weg uitstippelen naar verbetering van uw leef- en beweegkwaliteit. Wij hebben alle mogelijkheden in huis voor het aanmeten en vervaardigen van hulpmiddelen ter ondersteuning aan en vervanging van ieder deel van het menselijk lichaam.

Met onze ruime ervaring in de orthopedie en prettige samenwerking met orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten, revalidatie- en sportartsen kunnen wij u goed van advies voorzien en eventueel een diagnose vaststellen. In veel gevallen kunt u direct worden geholpen met een hulpmiddel uit ons grote assortiment. In het geval van maatwerk doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk te voorzien van uw persoonlijke hulpmiddel.

Verhage Orthopedie patient

Vragen of advies?

Contact met ons opnemen:

Afspraak maken
  • Direct overleg met een specialist op locatie
  • Geen wachttijden voor een afspraak
  • Één aanspreekpunt

De Verhage specialisten


uw adviseurs voor uw behandeling

hedwig

Hedwig Verhage-de Vriend


Directeur/eigenaar Soest&Apeldoorn

Als algemeen directeur voel ik me lekker in het bedrijf. Ik houd me onder andere bezig met de organisatie en planning, de structuur en het personeel, het uitzetten van nieuwe strategieën, contracten en certificering. Ik ben altijd vrolijk, ga uitdagingen niet uit de weg en sta open voor nieuwe ideeën. En drink graag een kop koffie.

rinus

Rinus Verhage


Orthopedisch technicus Directeur/eigenaar Soest & Apeldoorn

Ik help elke dag met veel plezier en enthousiasme cliënten bij het vinden van het juiste hulpmiddel om hun levenskwaliteit te verbeteren. Overleg en samenspraak zijn daarbij sleutelbegrippen. De passie voor orthopedie leeft in mij, de ervaring en kunde zijn hierdoor goed ontwikkeld.

hemke

Hemke van der Zwaag


Orthopedisch technicus Directeur Apeldoorn

Als gepassioneerd orthopedisch technicus zoek ik graag naar oplossingen voor mijn klanten, zodat zij weer beter kunnen bewegen. Ik werk samen met verschillende behandelaars. Er is veel mogelijk op het gebied van prothesen en orthesen. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Angelika

Angelika Stahli-Kirchner


Directie assistent / Office manager

De tekst van deze kanjer is even zoek maar komt er snel aan 😉

Jeroen Gabor

Jeroen Meulmeester


Orthopedisch technicus

Mijn ervaring heb ik voornamelijk opgedaan in een revalidatiecentrum en aan de leveranciers kant. Hiermee denk ik een mooie ervaring te hebben om de mensen goed te verstaan van wat zij wensen. Orthopedie is voor mij het vakgebied waarin ik alles kan doen wat ik interessant vind. Een voorziening ontwerpen in samenspraak met de cliënt die voldoet aan de verwachtingen, waarmee hij of zij beter kan functioneren in het dagelijks leven, dat is toch gewoon het mooiste wat er is.

Lilianne Mantel

Lilianne Mantel


Orthopedisch technoloog

Mijn naam is Lilianne Mantel. Ik ben al een aantal jaren werkzaam als orthopedisch technoloog en sinds november 2018 bij Verhage Orthopedie. Ik hou van de afwisseling tussen het menselijke aspect en de technische vaardigheden binnen de orthopedie. Het is voor mij een leuke uitdaging om een mooie voorziening te maken waarmee de klant tevreden weg gaat. Ik vind de orthopedie een leuk vak waar je regelmatig je creativiteit in kwijt kan.

Ingrid Schröder

Ingrid Schröder


Frontoffice/Administratie

Orthopedie is een voor mij geheel nieuwe branche die ik ga leren kennen.
Ik vind het prettig een afwisselende, goed gevulde werkdag te hebben waarin ik alles op tijd kan regelen. Dit in combinatie met het persoonlijke contact met de klant, telefonisch of op de locatie Soest, maken dat ik ernaar uitkijk vanaf januari aanstaande deel uit te maken van het team van Verhage Orthopedie.

Jolanda de Wild


Administratief Apeldoorn

Sinds 2020 werk ik op de FSG locatie in Apeldoorn. De wereld van de orthopedie was voor mij geheel nieuw. Blij met de kans die ik kreeg, heb ik het inmiddels erg naar mijn zin .Ik heb een ondersteunende rol en werk op deze locatie nauw samen met Hemke.
Het contact, de grote diversiteit aan cliënten en de uiteenlopende klachten, maken dat geen dag hetzelfde is. Ik heb al veel mooie oplossingen voorbij zien komen. Nooit geweten dat er zoveel mogelijk is binnen dit toch wel bijzondere vakgebied

tom

Tom Moen


Orthopedisch schoentechnicus

Al vele jaren werk ik samen met Verhage Orthopedie. Met mijn ervaring als schoentechnicus zoek ik samen met de cliënt naar een adequate oplossing voor het probleem. Ik ben altijd op zoek naar een acceptabel, draagbaar en modern design.  Schoenen van deze tijd!

Maureen Meeuwis


Orthopedisch technoloog IO

Mijn naam is Maureen, bij Verhage orthopedie volg ik mijn opleiding als orthopedisch technoloog. Orthopedie vind ik erg interessant omdat je met de mens en het lichaam bezig bent. Ik vind het leuk om de klant te helpen met hun vraagstuk. Ik help u graag verder met het bedenken van oplossingen met confectie of maatwerk. Ik ga er met plezier mee aan de slag en hoop uw mobiliteit te bevorderen.

milou

Milou Verhage


Front Office/Administratie

Milou is helaas niet meer werkzaam bij Verhage orthopedie. Zij is letterlijk even verder aan het kijken bij oogkliniek Heuvelrug in Zeist waar zij het in een super leuk team erg naar haar zin heeft 🙂 Maar zo af en toe ondersteunt ze Verhage orthopedie nog steeds, het bloed kruipt …

Maak een afspraak bij ons

Bereikbaarheid van 08.30 tot 17:00 uur

11 locaties in Nederland

U kunt direct geholpen worden met een hulpmiddel uit ons grote assortiment

Verhage orthopedie

Wij zijn een SEMH gecertificeerd Orthopedisch Technisch bedrijf. In veel gevallen kunt u direct worden geholpen met een hulpmiddel uit ons grote assortiment.

Heeft u een klacht of opmerking? Klachtenformulier NVOS/Orthobanda Leveringsvoorwaarden                        

Behandeling voor