Handig om te weten

1

Doorverwezen door de huisarts of specialist?

Na een bezoek aan uw huisarts wordt u doorverwezen naar een medisch specialist in het ziekenhuis of direct naar de orthopedisch technicus, afhankelijk van de klacht. Tijdens uw bezoek aan de specialist is de orthopedisch technicus in veel gevallen aanwezig op de poli. In dat geval kan in overleg met de specialist het juiste hulpmiddel gevonden worden. Indien u direct door de huisarts wordt doorverwezen naar de orthopedisch technicus, kunt u een afspraak met ons maken.

Verhage Orthopedie afspraak
2

Confectiehulpmiddel doorgaans leverbaar binnen een week

Een standaard confectiehulpmiddel is meestal direct leverbaar en de semi-confectiehulpmiddelen over het algemeen binnen een week, afhankelijk van type en soort. De levertijd van een op maat gemaakt orthopedisch hulpmiddel is ongeveer drie tot zes weken.

Confectiehulpmiddel
3

Financiële afhandeling met uw zorgverzekeraar

Orthopedische hulpmiddelen worden in veel gevallen door uw zorgverzekeraar vergoed. Wanneer uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, verzorgt Verhage Orthopedie de financiële afhandeling met uw zorgverzekeraar. Bij het eerste, vrijblijvende intakegesprek kan er door Verhage Orthopedie een goede inschatting gemaakt worden van de eventuele vergoeding.

Een huisarts mag van de meeste zorgverzekeraars zelf een herhalingsvoorziening en eenvoudige orthopedische hulpmiddelen voorschrijven.

Maar u kunt ook zonder verwijzing voor advies, diagnose of een behandelplan bij ons terecht in onder andere Soest, Baarn, Nijkerk, Harderwijk en Dronten.

Vragen of advies?

Contact met ons opnemen:

Afspraak maken

Maak een afspraak bij ons

Bereikbaarheid van 08.30 tot 17:00 uur

11 locaties in Nederland

U kunt direct geholpen worden met een hulpmiddel uit ons grote assortiment

Verhage orthopedie

Wij zijn een SEMH gecertificeerd Orthopedisch Technisch bedrijf. In veel gevallen kunt u direct worden geholpen met een hulpmiddel uit ons grote assortiment.

Heeft u een klacht of opmerking? Klachtenformulier NVOS/Orthobanda Leveringsvoorwaarden                        

Behandeling voor