Over ons


Over ons


Verhage Orthopedie
Is een orthopedisch technisch bedrijf met een empathische opstelling. Wij luisteren naar onze cliënt, we leven ons volledig in in de situatie, we denken mee en laten onze cliënt in hun waarde. Samen zoeken we naar oplossingen. We geven onze cliënt de aandacht die nodig is om tot een goed product of juist besluit te komen. Empathie is voor Verhage de sleutel naar verder.

Persoonlijke aandacht
Verhage orthopedie stelt haar cliënt gerust, is bezig met de persoon vóór zich en niet met de verwijzing van de arts, dit komt later. Eerst horen wij onze cliënt aan, alvorens we verder gaan met de behandeling of diagnose. Wij geloven erin dat samenspraak de beste oplosser is.

Korte lijnen
Met korte lijnen bedoelt Verhage orthopedie, direct overleg met verwijzers op locatie of in Soest. Zijn er onduidelijkheden omtrent een diagnose, klacht of voorgeschreven product zal Verhage ten aller tijden contact opnemen met behandelend arts. Wij overleggen zodat we een goed plan van aanpak kunnen maken. Onnodig wachten vinden wij zonde.

Net even anders
Verhage orthopedie is net even anders, wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht en een luisterend oor leiden naar verbetering van leef en beweeg kwaliteit. En bewezen hebben dit uit te dragen. Verhage orthopedie is laagdrempelig door haar enthousiasme en sfeer. Men moet hier zonder schroom binnen kunnen lopen met alle vragen die bewegen makkelijker maken.Thuis gevoel
Thuis gevoel heeft alles te maken met vertrouwen, geef vertrouwen aan je cliënt, laat merken dat ze welkom zijn en dat zij degene zijn die uiteindelijk bepalen. Een warm welkom en prettige ambiance, kopje koffie, krantje, even bijkomen. Wanneer in de spreekkamer gewacht moet worden is het belangrijk dat de cliënt er behaaglijk bijzit, boekje iets te drinken en eventueel een kleedje om er niet te bloot bij te hoeven zitten. Comfortabel maken en op hun gemak stellen.

Deskundigheid
Bij Verhage orthopedie is het vanzelf sprekend dat de uitleg deskundig, rustig en duidelijk is. Het is de start een goede behandeling wat zeer serieus genomen dient te worden. De tijd nemen voor je cliënt, duidelijk uitleggen hoe de procedure is, duidelijk uitleggen wat er voor een product geleverd gaat worden en hoe het gebruik en onderhoud is. Daarbij is de ondersteuning van deze informatie met folder materiaal van groot belang. De cliënt kan op het gemak de informatie thuis nog eens terug lezen. Verhage orthopedie streeft ernaar dat onze cliënt de gehele behandel periode één en dezelfde behandelaar treft.

Verhage orthopedie is, en staat voor
• Empathisch
• Integer
• Betrouwbaar
• Betrokken
• Meedenkend
• Flexibel
• Kwaliteit